Skidyoga weekend på Hotell SAX, Disentis. 4-7 mars. 

4-7 mars. För dig som inte kan vara bort en hel vecka men som ändå vill uppleva Alperna, utveckla din skidåkning och kombinera med stärkande yogaklasser är detta resan för dig. I lilla lugna Disentis kommer vi att starta dagarna med en timme yoga för attt sedan ha gemensam skidåkning på förmiddagarna. Lunchen intar vi tillsammans på en av bergets restauranger och eftermiddagen är till för egen tid. Antingen åker du skidor eller så tar du en promenad i alpbyn, besöker klostret eller bara passa på att slappa på en terass och njuta av utsikten. 

Disentis är beläget  1100 m höjd i en vacker dalgång mellan Oberalp pass och Chur. Det är en av alpernas äldsta byar och den världsberömda Glaciärexpressen passerar genom byn. Det är mysigt, har ett aktivt kloster med ett trettiotal munkar samt världens dyraste skida tillverkas på orten, Zai.  I Sverige är Disentis mest känt som ett puderparadis men för den som gillar pist finns det ca 200 km att svänga igenom. 

Som på alla resor är alla välkomna och vi anpassar både skidåkningen och yogan efter gruppens förmåga. Det viktigaste är att alla känner att dom utvecklas och har roligt. 

Isabel Holmquist från Yogagbg håller i yogan och Sara Orrensjö i skidåkningen. 

Disentis - Sax Hotell

 

 

 • gallery-image
 • gallery-image
 • gallery-image
 • gallery-image
 • gallery-image
 • gallery-image
 • gallery-image
 • gallery-image
 • gallery-image

Vad Ingår

4 -7 mars 2016. Transfer från Zurich, boende 3 nätter i dubbelrum på SAX Ski Lodge, 3 dagars liftkort, halvpension, 6 yogaklasser, gemensam skidåkning på förmiddagarna, föreläsning, bastu. Pris 5995 Sek.

Sista dag för anmälan är 31/1 2016. 

[unex_ce_button id="content_3897bsi60,column_content_9mbhmlglu" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="full_width" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="sara@orrensjo.com" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Boka här.[/ce_button]
 • ​3 nätter boende på SAX Lodge

 • 3 frukostar

 • 3 middagar 

 • 3 dagars liftkort

 • 6 yogaklasser

 • gemensam skidåkning

 • föreläsning

 • bastu

Resa

Till Zurich. Vi ordnar transfer.  Det går ett bra flyg 07.20 från Stockholm på fredagen och hem på måndag 19.25. www.sas.se

Övriga bolag som flyger Zurich är: 

Swiss: www.swissair.com  

Ryanair: www.ryanair.com

Boende

SAX Ski Lodge, ski in och ski out. Ett jättemysigt svenskdrivet hotell mitt i backen där alla rum erbjuder utsikt över bergen. Nyrenoverat , bastu och Wifi.  Läs mer på: 

http://lodgesax.com/sv/

Mat

Frukost och middagar äter vi på hotellet. Det är en blandninga av schweisiska och skandinaviska rätter på menyn och en vinbar med många spännande alternativ. 

Team

Här är vi som kommer se till att du får det riktigt härligt i Disentis.

Sara Orrensjo

Sara är hälsopedagogen som sadlade om och blev professionell extremskidåkerska. Hon har vunnit Nordiska Mästerskapen i friåkning och var med och skapade världens första skidfilm med endast kvinnliga deltagare. Numera är tävlingskarriären lagd på hyllan, men hon är fortfarande flitigt anlitad som coach, föreläsare och skidmodell. 

Sara vill att alla som åker skidor, oavsett nivå, ska på ett lekfullt och kreativt sätt våga tänja på gränserna och utveckla sin åkning. Du behöver inte vara proffs för att hänga med i Saras grupp utan det viktigaste är att du älskar att åka skidor. Under dagarna kommer Sara finnas med som guide på berget där hon kommer hjälpa dig förbättra din teknik i backen. Dock ingen offpiståkning.

 www.orrensjo.com

Isabel Holmquist

Isabel driver Yoga Gbg och har över 20 års erfarenhet av yoga. Med lekfullhet och fokus på anatomi och hållbarhet guidar Isabel dig genom allt från enkla övningar, och om du är mer avancerad kommer du bli utmanad. Yogan är en kraftfull sjukgymnastik och under klasserna kommer du lära känna din kropp bättre och få tips på hur man på ett hållbart sätt tränar yoga. Isabel har själv åkt skidor, telemark och snowboard i över 30 år.

 www.yogagbg.se

Bra att veta 

Glöm inte solskyddsfaktor!!!

SCHEMA

Programmet här är vår utgångspunkt, dagarna och passen kan komma att ändras väl på plats. Fullständigt program får du nere på plats.

Fredag

Mingel på hotellet
17.00 Yoga
19.00 Middag på hotellet

Lördag

07.00 Yoga
08.00 Frukost
09.00 Gemensam skidåkning 
12.00 Gemensam lunch i backen
13.00 Egen åkning
16.30 Yoga
19.00 Middag på hotellet

Söndag

07.00 Yoga
08.00 Frukost
09.00 Gemensam skidåkning 
12.00 Gemensam lunch i backen
13.00 Egen åkning
16.30 Yoga
19.00 Middag på hotellet
20.30 Inspirationsföreläsning

Måndag
07.00 Yoga
08.00 Frukost
09.00 Gemensam skidåkning 
12.00 Gemensam lunch i backen
Hemresa