Val d´Isere med Langley Travel, 2-9 april

För andra året i rad åker Isabel Holmqvist och jag tillsammans ner och kör skidåkning och yoga i fantastiska Valdi. Under veckan kommer det erbjudas 10 yogapass, morgon, afterski och kväll och på dagarna kommer du få handfasta tips på hur du blir en bättre skidåkare. Det spelar ingen roll vilken nivå du är på varken som yogi eller skidåkare, vi anpassar efter dig. Och alperna i april är den bästa tiden med skidåkning på dagen och t-shirt i byn på eftermiddagen. Så detta vill du absolut inte missa!

Val d´Isere är en av Alpernas mest klassiska orter och ligger på 1800 meters höjd  i Tarantaise dalen.  300 km pist och otroligt lättilgänglig offpist. Att det är solsäkert och gott om uteserveringar gör inte saken sämre. 

Yogan håller vi på hotel Grand Nord, antingen i brasrummet eller om vädret tillåter är vi ute på terassen. 

Välkommen!

Vad Ingår

Resa, boende, halvpension, liftkort, gemensam skidåkning med Sara Orrensjö, 10 yogaklasser. Tillgång till alla andra aktiviteter Langley ordnar under veckan. •

 Obs! Yogaveckan bokas som tillägg på ordinarie resa.

Pris för tillägget 595 :-.  Pris för hela resan  från 11 095:-

[unex_ce_button id="content_3897bsi60,column_content_9mbhmlglu" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="full_width" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.langley.eu/sv/temaresor/skiyoga/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Boka här.[/ce_button]

 

  • 1-2 yogapass om dagen (morgon, after ski, kväll)

  • Du väljer själv vilka pass du vill vara med på

  • Gemensam skidåkning med Sara Orrensjö

  • Liftkort

  • Boende på ett av Langleys tre hotell

  • Frukost och trerätters middag ingår (vid resa till ordinarie pris)

  • Möjlighet att delta på våra övriga aktiviteter och utflykter under veckan

Resa

Flyg från Stockholm eller Göteborg

Boende

Något av Langleys hotell i Val d´Isere. Yogaklasserna kommer att vara på Grand Nord. 

Mat

Frukost och trerätters middag på respektive  hotell. 

Team

Här är vi som kommer se till att du får en riktigt rolig resa tillsammans. 

Sara Orrensjo

Sara Orrensjö är tidigare professionel friåkare som har haft  världens alla snöklädda berg som sin arbetsplats. Numera jobbara hon som personlig tränare och ordnar olika skidåkningsevents. Håller i den gemensamma skidåkningen på förmiddagarna. 

www.orrensjo.com

Isabel Holmquist

Isabel driver Yoga Gbg och har över 20 års erfarenhet av yoga. Med lekfullhet och fokus på anatomi och hållbarhet guidar Isabel dig genom allt från enkla övningar, och om du är mer avancerad kommer du bli utmanad. Yogan är en kraftfull sjukgymnastik och under klasserna kommer du lära känna din kropp bättre och få tips på hur man på ett hållbart sätt tränar yoga. Isabel har själv åkt skidor, telemark och snowboard i över 30 år.

www.yogagbg.se

Langley Travel

Göteborgsbaserade resebyrån som i över 30 år har tagit med sina gäster till snöklädda toppar och medelshavsblått vatten. 

Bra att veta 

Glöm inte solskyddsfaktor!!!

 

SCHEMA

Programmet här under är vår utgångspunkt, dagarna och passen kan komma att ändras väl på plats. Fullständigt program får du nere på plats.

Söndag

Lagom till frukost kommer du får träffa vår instruktör Isabel som kommer berätta lite mer om veckan och hur upplägget ser ut. Du kommer här få veta vilka tider yogan är planerad samt vilka lokaler som kommer användas. Därefter börjar vi med ett pass som är till för att mjuka upp kroppen inför dagen så att din första dag i pisten blir så bra som möjligt.

Måndag

Yogapass på morgonen innan frukost.After-ski yoga för att stretcha ut trötta muskler efter dagens eskapader i backarna.

Tisdag

Gemensam morgonyoga och därefter skidåkning tillsammans med Isabel och Sara Orrensjö. Vi avslutar åkningen med ett härligt yogapass precis nedanför sista pisten.

Onsdag

Morgonyoga innan frukost.

Torsdag

Morgonyoga och sedan gemensam åkning med Isabel och Sara. För de som vill erbjuder vi en grill-lunch på Langleys hotell i Tignes där Isabel kommer köra ett enklare yogapass precis innan maten.

Fredag

Lunchpass i backen om vädret tillåter.

Lördag

2 timmars yoga-workshop, precis lagom för att förbereda kroppen inför hemresan.